Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту державного кордону України

Дата: 31.05.2023 09:10
Кількість переглядів: 55

24 лютого 2023 року Верховною Радою України прийнято закон №2952-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту державного кордону України».

З метою реалізації даного закону Адміністрацією Держприкордонслужби опрацьовано проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 27 липня 1998 р. No1147», який розміщено (для отримання пропозицій та зауважень) на офіційному веб-сайті Державної прикордонної служби України у розділі «Проєкти регуляторних актів» (https://dpsu.gov.ua/ua/Proekti-regulyatornih-aktiv).  

Відповідно до статті 8 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою забезпечення якісної підготовки аналізу регуляторного впливу проєкту акту на діяльність суб’єктів господарювання зміни до законодавчих актів доводяться до суб’єктів господарювання (представників середнього та малого підприємництва, установ та організацій, тощо).

Пропозиції та зауваження від органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання до 01.06.2023 направити в управління 7 прикордонного загону на електронну адресу lviv_zagin@dpsu.gov.ua.

Контактна особа від 7 прикордонного загону майор Сергій КУРИЛО, телефон + 380682602621.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь