Відтепер на Львівщині діє інтерактивний сервіс “Львівщина, дружня до родин” з картою та каталогом послуг для сімей, жінок та дітей у 73 громадах Львівської області.

Дата: 24.06.2024 09:25
Кількість переглядів: 67

 

Фото без опису
 

“Львівщина, дружня до родин” (https://childfriendly.lviv.ua/services/moms-city ) - це розширений інформаційний інтерактивний каталог та карта закладів, установ та організацій, які постійно надають послуги пов'язані із вагітністю, народженням та раннім доглядом за дітьми, а також соціальних послуг для ВПО, різних видів допомоги і послуг у кризових ситуаціях, допомоги сім’ям військових, а також інформація про заклади, які можна відвідувати із відповідною зручністю із дітьми у громадах Львівщини та онлайн. До каталогу увійшло 820 закладів, установ, проектів у 19 категоріях та ще 100 закладів харчування, пристосованих для потреб сімей із дітьми. 

 

Команда ГО “Батьки в дії” в першу чергу ставила за мету розширити соціальні, інтеграційні та економічні можливостей жінок із дітьми, адже зараз багато родин зіткнулися з ситуацією, коли дітей виховує хтось один із батьків. Тому дуже важливо, аби у громадах створювалися можливості для поєднання економічної діяльності, відпочинку чи навчання та необхідності догляду за дітьми. Таким чином, цей проєкт дозволяє ознайомитися, отримати допомогу та знайти нові можливості для родин із дітьми, об’єднавши більше 900 закладів на одному ресурсі. Вся інформація  погрупована для швидшого та більш цільового пошуку, а для зручності усі локації нанесено на карту. Також на ресурсі зазначені організації, які надають послуги он-лайн. 

 

Проєкт реалізовується у 2024 році завдяки підтримці Уряду Королівства Нідерландів в рамках проекту «Жінки, мир, безпека: місцеві потреби – місцеві рішення», що впроваджується Українським Жіночим Фондом у рамках реалізації Львівського регіонального плану дій для виконання Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних