Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим

Дата: 02.06.2023 16:00
Кількість переглядів: 85

Вчора, 1 червня, діти з Пустомитівської територіальної громади, взяли участь в заходах до Міжнародного дня захисту дітей, які відбувалися у м. Львів.

Так, у Львівському державному цирку, 5 дітей загиблих військовослужбовців, дітей, батьки яких знаходяться в полоні або вважаються безвісти зниклими, дітей із багатодітних сімей військовослужбовців, переглянули циркову виставу «Здійснити мрію – повернути вкрадене дитинство».

Свою майстерність на сцені представили понад 200 артистів з хореографічних та спортивних шкіл, циркових студій усієї України, а саме: повітряні гімнасти, акробати, танцюристи, вокалісти. Організатори заходу – благодійне товариство «Мій тато захищає Україну», ГО «Яскрава країна», Львівська обласна військова адміністрація.

Ще 3 діток, позбавлених батьківського піклування, відвідали спортивно-розважальний центр Leoland, де отримали незабутні враження від міста професій, розваг на батутах, смакували бюргери, піццу і тортики з феєрверком. Організатором даного заходу були Оксана Лучко, ГО «Ангел Віри».

14 діток із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, взяли участь у святковому дійстві, яке відбулося в новому сучасному просторі !FESTrepublic. Тут дітки змогли розважатись граючи ігри, брали участь в квесті, самі робили солодощі, якими пізніше ласували, а також кожен учасник отримав грамоти та подарунки. Організатор цього заходу - ментальний центр together.

Організацію та супровід дітей здійснювали працівники Служба у справах дітей Пустомитівської міської ради Володимир Мота і Олена Кучерява, фахівець із соціальної роботи КЗ Центр надання соціальних послуг Пустомитівської міської ради Гембарська-Редька Оля, поліцейські офіцери громади - Микола Равлик і Роман Скрипець.

Поліцейські офіцери громад Львівської області

І звісно, дякуємо нашим ВОЇНАМ та всім тим хто наближає нашу Перемогу.

Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. Прагнемо, щоб дітки росли здоровими та радісними. Немає більшого щастя, як посмішка дитини. Нехай наші діти якомога довше залишаються безтурботними, веселими, радісними.

Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здорова та оточена любов’ю і турботою. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день - добрим і цікавим. Любі дітки! Ми бажаємо Вам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок. А батькам побажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме Ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство!

Більше фото ТУТ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних