Цивільний захист

29 Листопада, 2022 р., 15:57
Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення — досить поширена причина виникнення пожеж у побуті в холодну пору року. Пожеж від приборів опалення, якщо вони справні та експлуатуються з виконанням правил пожежної безпеки, не може бути. Якщо пожежа все одно сталась, то її причина ховається завжди в порушені правил експлуатації чи невиконанні інструкцій.
29 Листопада, 2022 р., 11:14
Визначені місця розгортання “Пунктів незламності” на території Пустомитівської громади
24 Листопада, 2022 р., 10:24
Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА та Пустомитівська міська рада інформує!
27 Жовтня, 2022 р., 11:57
У середу, 26 жовтня 2022 року об 17:00 год у міському Народному домі у Пустомитах відбулося навчання з цивільного захисту на тему: «Дії населення на сигнали оповіщення, евакуації при загрозі радіаційного та хімічного забруднення території», яке провів викладач-методист навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Львівського навчального центру - Гамунець Ігор Богданович.
25 Жовтня, 2022 р., 10:33
Осінньо-зимова пора передбачає зниження середньодобових температур, тому незабаром нам доведеться опалювати наші оселі. А чи готові ваші опалювальні прилади до роботи?
21 Жовтня, 2022 р., 14:28
У середу, 26 жовтня 2022 року об 17:00 год у міському Народному домі у Пустомитах буде проходити навчання з цивільного захисту на тему: «Дії населення на сигнали оповіщення, евакуації при загрозі радіаційного та хімічного забруднення території».
11 Жовтня, 2022 р., 14:13
Хімічні небезпеки обумовлені наявністю на конкретній території певних виробництв, що використовують токсичні речовини у технологічних процесах, а також перевезенням хімічно небезпечних речовин (ХНР).
31 Серпня, 2022 р., 15:55
В умовах війни важливо розуміти алгоритм дій у разі різних надзвичайних ситуацій. Одна з таких — радіаційна аварія. Власне, підвищений радіаційний фон у зоні ЧАЕС пов’язують з великою кількістю переміщення російської військової техніки та підняттям радіоактивного пилу. Радіаційна аварія — це порушення правил безпечної експлуатації ядерно-енергетичної установки, обладнання або пристрою, при якому відбувся вихід радіоактивних продуктів або іонізуючого випромінювання за межі їх безпечної експлуатації, що призводить до опромінення населення та забруднення навколишнього середовища. Основними вражаючими факторами таких аварій є радіаційний вплив та радіоактивне забруднення. Аварії можуть супроводжуватися вибухами та пожежами. 
29 Серпня, 2022 р., 14:29
У разі можливої загрози радіоактивного ураження наводимо інструкцію дій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь