Зі святом, найдорожчі!

Дата: 09.05.2021 08:36
Кількість переглядів: 345

Мама – найдорожча у світі людина, джерело нового життя, безмежної любові, всеперемагаючого добра, ніжності та ласки.

Споконвіку жінка-мати в Україні символізує берегиню сімейного добробуту й тепла, затишку та гармонії. Саме від матері залежить виховання дітей, їхнє щастя та майбутнє. Мати відіграє величезну роль у житті кожної людини і в житті всієї держави, бо саме вона прищеплює любов до рідної землі, до національних традицій, мови.

Вічний уклін Вам, дорогі жінки, чиї сини сьогодні завдяки Вашому вихованню в дусі любові до своєї Батьківщини мужньо боронять нашу землю на Сході.

Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрашній день. Глибокої пошани та щирої подяки, адже ви – найбільший дар у нашому житті. Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на нашому життєвому шляху. Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі дарує мир і єдність. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь