Городоцькі податківці ознайомлюють платників з електронними сервісами ДПС

Дата: 19.05.2021 14:55
Кількість переглядів: 507

Про електронні сервіси ДПС, які створені для зручності платників податків при спілкуванні з податковою службою, розповіли нещодавно працівники Городоцької ДПІ на тренінгу з підприємцями та громадянами.

 

Як зазначив старший державний інспектор Городоцької ДПІ Іван Лазорко, електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування платників з податковою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок, подання звітності. Крім цього, за словами посадовця, податкові новини та іншу корисну інформацію платники можуть знайти на офіційній сторінці ДПС у соціальній мережі Facebook та на Telegram-каналі.

Під час зустрічі були розглянуті питання застосування програмних РРО, зокрема роз'яснено порядок їх реєстрації та вимоги щодо застосування.

 

Також податківці пояснили, як отримати електронний цифровий підпис, як отримати довідку про доходи, не відвідуючи податкову, дізнатися про майнові податки та як сплати їх онлайн, або як за допомогою електронних сервісів перевірити свого бізнес-партнера.

 

Більш детально фахівці розповіли про новий електронний сервіс «InfoTAX», який дає можливість платникам податків отримувати інформацію в режимі реального часу про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, про результати обробки документів, про строки подання звітності та сплати податків. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь