На Городоччині податкова співпрацює з бізнесом

Дата: 25.05.2021 08:50
Кількість переглядів: 425

24.05.2021 року відбулася зустріч начальників Городоцької ДПІ Романа Миськіва, Городоцького відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб Олега Олексіва та  Городоцького відділу камеральних перевірок управління з виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Львівській області Юрія Скварія із суб’єктами підприємницької діяльності, а саме: ТзОВ «Мостиське молоко», ТОВ «Ельпласт-Львів»,   ТОВ «Термо-Ізол», ТОВ «Галіція  - Трейд», ФГ «Стоянцівське», ТзОВ «Явір – Інвест», ПП «Старицький м’ясокомбінат”.

        Роман Миськів зазначив, що на сьогодні основним завданням податкового органу як сервісної служби є створення комфортних умов платникам податків та належне їх обслуговування, розширення переліку адміністративних послуг та своєчасне і якісне їх надання. Податкова служба зацікавлена у підвищені рівня добровільності сплати податків і всіляко сприяє створенню партнерських відносин з платниками податків. Відтак, вже сьогодні платникам надається ряд сервісів, зокрема, це «Єдина база податкових знань», «Пульс», «Електронний кабінет платника податків», «Реєстр платників ПДВ», безкоштовне й швидке отримання електронних цифрових ключів. 

        Також, обговорили питання щодо збільшення податкового навантаження з податку на прибуток, ПДВ та збільшення розміру заробітної плати працівникам.

         Податкова служба не залишає без уваги питання, які турбують бізнес. Вона готова до відкритого діалогу з ними та допомагає найбільш комфортно адаптуватися до змін у податковому законодавстві. До того ж, взаємовідносини між податківцями та бізнесом будуються на принципах прозорості, відкритості та партнерства.

        Навіть, в умовах карантину податкова продовжує виконувати свої функції і сьогодні конструктивний діалог з бізнес-спільнотою не втрачає своєї актуальності.

       Конструктивна розмова про створення сприятливого податкового середовища, налагодження співпраці між податківцями та підприємцями району пройшла в атмосфері взаєморозуміння.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь