На Городоччині податкова співпрацює з бізнесом

Дата: 25.05.2021 08:50
Кількість переглядів: 439

24.05.2021 року відбулася зустріч начальників Городоцької ДПІ Романа Миськіва, Городоцького відділу податків і зборів з юридичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування юридичних осіб Олега Олексіва та  Городоцького відділу камеральних перевірок управління з виявлення та опрацювання податкових ризиків ГУ ДПС у Львівській області Юрія Скварія із суб’єктами підприємницької діяльності, а саме: ТзОВ «Мостиське молоко», ТОВ «Ельпласт-Львів»,   ТОВ «Термо-Ізол», ТОВ «Галіція  - Трейд», ФГ «Стоянцівське», ТзОВ «Явір – Інвест», ПП «Старицький м’ясокомбінат”.

        Роман Миськів зазначив, що на сьогодні основним завданням податкового органу як сервісної служби є створення комфортних умов платникам податків та належне їх обслуговування, розширення переліку адміністративних послуг та своєчасне і якісне їх надання. Податкова служба зацікавлена у підвищені рівня добровільності сплати податків і всіляко сприяє створенню партнерських відносин з платниками податків. Відтак, вже сьогодні платникам надається ряд сервісів, зокрема, це «Єдина база податкових знань», «Пульс», «Електронний кабінет платника податків», «Реєстр платників ПДВ», безкоштовне й швидке отримання електронних цифрових ключів. 

        Також, обговорили питання щодо збільшення податкового навантаження з податку на прибуток, ПДВ та збільшення розміру заробітної плати працівникам.

         Податкова служба не залишає без уваги питання, які турбують бізнес. Вона готова до відкритого діалогу з ними та допомагає найбільш комфортно адаптуватися до змін у податковому законодавстві. До того ж, взаємовідносини між податківцями та бізнесом будуються на принципах прозорості, відкритості та партнерства.

        Навіть, в умовах карантину податкова продовжує виконувати свої функції і сьогодні конструктивний діалог з бізнес-спільнотою не втрачає своєї актуальності.

       Конструктивна розмова про створення сприятливого податкового середовища, налагодження співпраці між податківцями та підприємцями району пройшла в атмосфері взаєморозуміння.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних