Про актуальні питання щодо застосування РРО/ПРРО під час проведення «круглого столу»

Дата: 08.06.2021 14:36
Кількість переглядів: 567

 Нещодавно за участю начальника Городоцької ДПІ ГУ ДПС у Львівській області Романа Миськіва проведено «круглий стіл» на тему «Актуальні питання щодо застосування РРО/ПРРО суб’єктами господарювання».

Роман Миськів зауважив, що спілкування з платниками на актуальні питання, які викликають інтерес, стало вже традиційним і здійснюється на постійні основі.

Зупинився на перевагах використання програмних РРО над традиційними РРО, а саме:  онлайн реєстрація; онлайн передача (отримання) даних до (від) фіскального серверу контролюючого органу; автоматичне створення Z-звіту засобами фіскального серверу або засобами програмного РРО; передача даних до ДПС без залучення інформаційних еквайєрів;  робота в режимі offline (до 36 годин разово та не більше 168 годин протягом календарного місяця), дані про здійснені розрахункові операції надсилають до податкової після завершення режиму offline.

Звернув увагу, щоб використовувати програмний РРО суб’єктам господарювання необхідно отримати електронний підпис, встановити програмне забезпечення на будь-який зручний пристрій, який є в наявності, це може бути комп’ютер, смартфон чи планшет. Наступний крок – реєстрація каси та касирів, введення товарів в ПРРО. Після цього вже можна реєструвати розрахункові операції та відправляти електронні чеки.

«Податківці нашого району приділяють значну увагу роз’ясненням питань податкового законодавства, адже зацікавлені у необхідності здійснення платниками діяльності виключно у правовому полі. Тому спілкування з платниками, виявлення проблем, які заважають ефективно працювати бізнесу і їх вирішення – одна із важливих задач роботи податкових органів», - підсумував Роман Миськів.

Засідання «круглого столу» пройшло у форматі конструктивного діалогу. Платники отримали відповіді на питання, які для них були важливі.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних