До уваги представників громадськості! Розпочато формування складу громадської ради при Пустомитівській міській раді

Дата: 14.06.2021 10:11
Кількість переглядів: 739

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських та благодійних організацій, професійних спілок,  організацій роботодавців, релігійних організацій, галузевих об’єднань, недержавних засобів масової інформації, органів самоорганізації населення та інших товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (далі – інститутів громадянського суспільства), а також громадяни із активною громадянською позицією, які постійно проживають протягом останніх трьох років території Пустомитівської міської ради).

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява, а також пакет документів, з яким усі охочі зможуть ознайомитися на офіційному сайті Пустомитівської міської ради чи на офіційній сторінці ради у faceboоk.

До заяви додаються:

Для участі в зборах в місячний термін до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства або підписана мешканцем з активною громадянською позицією. До заяви додаються:

  • рішення керівника інституту громадянського суспільства (для представників цих інститутів), якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в   зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);
  • біографічна довідка кандидата до Громадської ради;
  • копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства (стосується лише цих інститутів);
  • інформаційна довідка про діяльність інституту громадянського суспільства або особи з активною громадянською позицією.

Установчі збори для формування складу громадської ради при Пустомитівській міській раді планується провести 30.06.2021 року – о 16:00 год. в приміщені Пустомитівської міської ради. Приймання заяв для участі в проведенні Установчих зборів завершується 24.06.2021 року о 17:00 год.

Заяви та копії документів до ініціативної групи надсилаються поштою або надаються наручно на ім’я уповноваженої особи від ініціативної групи – Тараса Салагая:

-наручно до кабінету секретаря міської ради в приміщені Пустомитівської міської ради (вул. М.Грушевського, буд. 46, 2 поверх) з поміткою «Для ініціативної групи». Наручно документи приймаються протягом робочого дня – з 08:00 год. до 17:00 год;

-поштою за поштовою адресою: 81100, м.Пустомити вул. М.Грушевського, буд. 46, Пустомитівська міська рада (для ініціативної групи).

Документи обов’язково надаються з оригінальними печаткою організації та підписом її керівника.

Також документи можуть надсилатися в електронному варіанті на електронну адресу pustomyty_rada@ukr.net з поміткою «Для ініціативної групи».

Положення про громадську раду при Пустомитівській міській раді

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь