З професійним святом, дорогі медики!

Дата: 20.06.2021 11:00
Кількість переглядів: 364

У день професійного свята медиків хочу висловити щиру подяку за Вашу працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я та надію, людяність та співпереживання. Ваші щирі серця і теплі руки відновлюють радість життя, дарують віру у зцілення.

Приємно усвідомлювати, що медичні працівники нашої громади, навіть в непростих умовах сьогодення, намагаються працювати якісно, не знижувати обсягів і якості медичної допомоги, впроваджувати нові методики лікування й профілактики захворювань.

Одне з найголовніших досягнень медиків в складний сучасний період – це збереження амбулаторних медичних закладів, їхнього кадрового потенціалу, тобто основ охорони здоров’я як галузі. Це заслуга кожного лікаря, медичної сестри, санітарки.

Роль медичного працівника в українському суспільстві завжди буде надважливою. Кожен розуміє: здоров’я суспільства залежить від професіоналізму медиків, порядності і душевної чуйності послідовників Гіппократа.

Шановні лікарі, медсестри, санітарки, ветерани медичної служби Пустомитівської громади! 

Від усього серця вітаю Вас з професійним святом, бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів у Вашій благородній справі, наснаги, достатку та гарного настрою. Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Із святом Вас! Щастя Вам і добра! І нехай виконання благородної місії медичного працівника приносить Вам професійне задоволення та зміцнює добробут!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних