З професійним святом, дорогі медики!

Дата: 20.06.2021 11:00
Кількість переглядів: 352

У день професійного свята медиків хочу висловити щиру подяку за Вашу працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я та надію, людяність та співпереживання. Ваші щирі серця і теплі руки відновлюють радість життя, дарують віру у зцілення.

Приємно усвідомлювати, що медичні працівники нашої громади, навіть в непростих умовах сьогодення, намагаються працювати якісно, не знижувати обсягів і якості медичної допомоги, впроваджувати нові методики лікування й профілактики захворювань.

Одне з найголовніших досягнень медиків в складний сучасний період – це збереження амбулаторних медичних закладів, їхнього кадрового потенціалу, тобто основ охорони здоров’я як галузі. Це заслуга кожного лікаря, медичної сестри, санітарки.

Роль медичного працівника в українському суспільстві завжди буде надважливою. Кожен розуміє: здоров’я суспільства залежить від професіоналізму медиків, порядності і душевної чуйності послідовників Гіппократа.

Шановні лікарі, медсестри, санітарки, ветерани медичної служби Пустомитівської громади! 

Від усього серця вітаю Вас з професійним святом, бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів у Вашій благородній справі, наснаги, достатку та гарного настрою. Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Із святом Вас! Щастя Вам і добра! І нехай виконання благородної місії медичного працівника приносить Вам професійне задоволення та зміцнює добробут!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь