День Пресвятої Трійці!

Дата: 20.06.2021 11:05
Кількість переглядів: 395

З нагоди храмового празника, Пустомитівська міська рада засилає найщиріші побажання отцям Омеляну, Ігорю та Олегу та усім парафіянам храмів Зіслання Святого Духа у Пустомитах та Наварії!!

У цей світлий день Святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини. Різні народні обряди супроводжують свято Трійці зеленими барвами, символізуючи оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.

Цієї радісної днини разом зі свіжою зеленню в наші домівки входить мир та висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу та душевне тепло всім, хто поряд. Віриться, що у день Зіслання Святого Духа світ стає кращим, доброзичливішим і світлішим.

Сердечно бажаємо отцям та всім парафіянам цього храму, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь родині, рідному місту та нашій Пустомитівській громаді. Нехай єднає нас світло незгасних людських чеснот і у всьому допомагає всесильний і Всемилостивий Господь! Бажаю зустріти цей величний і радісний день з добрими надіями, з вірою та впевненістю у щасливе майбуття!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь