Комісія з питань формування пропозицій ля розвитку сімейних та інших форм виховання

Дата: 19.07.2021 15:32
Кількість переглядів: 431

16 липня 2021 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Т.А.Голдун провела  засідання Комісії  Пустомитівської міської ради з питань формування пропозицій стосовно потреби  щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та  забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Члени комісії ознайомились з Порядком та умовами надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, затверджених  постановою Кабінету Міністрів України 26.05.2021 №615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків».

Комісія вирішила, що пріоритетним напрямком використання субвенції є виплата грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Комісія затвердила список із 5 осіб віком від 16 до 23 років для виплати грошової компенсації із визначенням окремо щодо кожної особи обсягу такої компенсації.

Протокол засідання комісії та затверджений список дітей будуть направленні до Львівської обласної державної адміністрації для розгляду на регіональній комісії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь