О, спомагай нас, Діво Маріє

Дата: 26.07.2021 14:42
Кількість переглядів: 446

24 липня 2021 року за ініціативи пароха храму Успення Пресвятої Богородиці отця Юрія та Пустомитівської міської ради відбулася проща до Марійського духовного центру в Зарваниці.

У молитві за рідну громаду та з подякою «За дар Незалежності» вирушили прочани з Пустомитів, Семенівки, Місток, Лісневичів та Наварії з духовними наставниками, депутатами міської ради   та працівниками структурних відділів міської ради, а також медичними працівниками громади.

Учасники прощі молились Архиєрейську Літургію, котру очолював Владика Василь (Семенюк), який поблагословив нашу громаду та подарував міському голові ікону Матерії Божої Зарваницької, до якої молитись зможе тепер уся громада.

У свою чергу, прочани також подякували Високопреосвященному Владиці Василію, подарувавши  на згадку подяку за благословення, молитву та гостинність у Зарваниці.

Опісля усі присутні мали чудову нагоду долучитися до духовного співу колективу «Світло надії»(відділ культури, молоді та спорту), адже недарма кажуть, що той хто співає, молиться двічі.

Пройшовши Хресну дорогу, прочани мали нагоду відвідати Український Єрусалим, до комлексу якого входять: Левові ворота (ворота святого Стефана), Гетсиманський сад (Гетсиманія), Сходи покаяння (святі сходи), Голгофа, Гріб Господній, Камінь Помазання, купіль Витезда, Вежа Давида.

Не пропустили учасники прощі змогу  обмитись цілющою водою із Джерела на місці явлення Богородиці та Джерела Святої Анни.

І, звісно, найважливішою подією поїздки була можливість доторкнутись із вірою чудотворної ікони Божої Матері Зарваницької.

Не зважаючи на різні пригоди, які ставались на шляху, до слова, особлива подяка пані Галині Володарській із села Яструбове, яка гостинно прийняла прочан, частуючи смачнющими яблуками та домашнім сиром під час невеликого казусу із автобусом, ця проща стала особливою для прочан, адже ніщо так не об’єднує як сильна та спільна молитва за щасливий добробут нашої малої Батьківщини та усіх її мешканців!

«О, спомагай нас, Діво Маріє…»

Більше фото ТУТ

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь