Інформація щодо визначення та усунення неприємного запаху на території м.Пустомити.

Дата: 04.08.2021 16:57
Кількість переглядів: 853

Повідомляємо, що ПП «Д.П. Інвест» подало клопотання Пустомитівській міській раді про надання дозволу на розробку детального плану території земельної ділянки і для реконструкції існуючих будівель і споруд, будівництва нових будівель, в тому числі, очисних споруд.

Окрім цього, ПП «Д.П. Інвест» проводить реконструкцію каналізаційного колектора до КНС№3. Фото додаються

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Також адміністративною комісією Пустомитівської міської ради було притягнуто до адміністративної відповідальності ПП «Д.П.ІНВЕСТ» та ТОВ «Вівавал» шляхом накладання штрафу.

Щодо утвореного скотомогильника (мертві тушки курей) – встановлено порушника, яким виявився ТОВ «Вівавал» та накладено на нього штраф. Фото додаються

Фото без опису

Фото без опису

Інформуємо про те, що станції моніторингу якості повітря для кожного підприємства, яке займається господарською діяльністю «Птахівництво» на території колишньої Птахофабрики за адресою вул. Фабрична, 19 у місті Пустомити - включає різну комплектацію пристроїв з відповідними електрохімічними додавачами, які було визначено для підприємств, які інспектуються. За інформацією підприємства, яке виготовляє дані пристрої - встановити станції моніторингу якості повітря НЕМОЖЛИВО, адже для їхнього індивідуального виготовлення потрібен більш тривалий період.

Чергове засідання комісії  буде проведено 09.08.2021року о 15.00год.

ПРОТОКОЛ №3 засідання тимчасової комісії Пустомитівської міської ради з питань визначення та усунення неприємного запаху на території м.Пустомити ТУТ

 

Про розвиток подальших дії, ми неодмінно інформуватимемо громадськість на офіційному веб-сайті громади та у Facebook сторінці!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь