Зустрічі фокус-груп за напрямами "Розвиток дошкільної та шкільної освіти"

Дата: 05.08.2021 16:10
Кількість переглядів: 376

05 серпня 2021 року, у форматі Zoom відбулися дві фокус-групи з питань розробки Стратегії розвитку Пустомитівської територіальної громади.

Перша фокус-група за напрямом «РОЗВИТОК ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (бачення батьків)»  розпочалася о 09:30 год за участі батьків дошкільнят, загальна кількість учасників - 11. 

Обговорили багато важливих питань та проблем, зокрема матеріально-технічне забезпечення виховного процесу, покращення дитячих майданчиків біля закладів дошкільної освіти, залучення батьків до проведення культурних заходів та інше. 

Фото без опису

Друга фокус-група за напрямом «РОЗВИТОК ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (бачення батьків)» розпочалась о 11:30 год. Загальна кількість учасників - 12, зокрема з таких населених пунктів: с. Малинівка, с. Містки, с. Наварія, м. Пустомити, с. Семенівка. На обговоренні озвучено ідею встановлення камер відеоспостереження у школах, розвиток комунікацій між батьками, дітьми та вчителями. 

Фото без опису

Фокус-групи розпочалися з представлення учасників зустрічі, якими, згодом, були озвучені основні проблеми, що стосуються культури та спорту на території Пустомитівської громади, бачення можливих шляхів вирішення цих проблем. 

Хочемо висловити подяку усім активним мешканцям за готовність вкласти частинку себе в розвиток громади.

Найближчим часом планується проведення фокус-груп з інших напрямків, з метою напрацювання Стратегії розвитку Пустомитівської територіальної громади, про проведення яких Пустомитівською міською радою буде повідомлено заздалегідь на її офіційному сайті та веб-сторінці у соціальній мережі Facebook.

Додатково повідомляємо, що реєстрація на дані заходи відбуватиметься з застосуванням Google-форм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь