Оголошуємо конкурс!

Дата: 10.08.2021 13:18
Кількість переглядів: 687

Конкурсна комісія з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пустомитівської міської ради
 інформує
про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» 
Пустомитівської міської ради

Правові підстави проведення конкурсу
Рішення І сесії Пустомитівської міської ради VIII демократичного скликання №23 від 23.11.2020 року «Про створення Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пустомитівської міської ради, Рішення Х сесії Пустомитівської міської ради VIII демократичного скликання № 882 від 20.07.2021 року «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади Директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пустомитівської міської ради, затвердження Порядку  проведення конкурсу, оголошення про початок формування конкурсної комісії, Рішення ХI сесії Пустомитівської міської ради VIII демократичного скликання № 1012 від 09.08.2021 року «Про затвердження складу конкурсної комісії для відбору кандидатів на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пустомитівської міської ради.

Найменування та місцезнаходження комунальної установи
Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пустомитівської міської ради.
Юридична адреса та фактичне місцезнаходження: 81100, Львівська область, Львівський район, м. Пустомити, вул. М. Грушевського, 7.
Основні напрями діяльності:
Код КВЕД 86.21 Загальна медична практика;
Код КВЕД 86.10 Діяльність лікарняних закладів;
Код КВЕД 86.90 Інша діяльність у сфері охорони здоров'я.
Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пустомитівської міської ради є закладом охорони здоров’я – комунальним унітарним некомерційним підприємством, що надає первинну медичну допомогу будь-яким особам в порядку та на умовах, встановлених законодавством України та Статутом підприємства. А також вживає заходів із профілактики захворювань населення та підтримання громадського здоров’я.
Зі Статутом підприємства можна ознайомитися на офіційному сайті за адресою http://pustomyty_rada@ukr.net


Структура підприємства:
-    Адміністративно-управлінський відділ;
-    Допоміжний відділ;
-    Амбулаторія загальної практики-сімейної медицини м. Пустомити;
-    Фельдшерсько- акушерський пункт с. Милошевичі;
-    Фельдшерсько- акушерський пункт с. Містки;
-    Фельдшерсько- акушерський пункт с. Полянка; 
-    Фельдшерсько- акушерський пункт с. Семенівка;
-    Фельдшерсько- акушерський пункт с. Наварія;


 Умови  праці керівника закладу:
Особливості режиму робочого часу керівника та часу відпочинку встановлюються відповідно до умов Колективного договору та Правил внутрішнього трудового розпорядку закладу.
Керівнику надається щорічна відпустка тривалістю 24 календарних днів та додаткова відпустка на строк, визначений Колективним договором.
Керівнику виплачується матеріальна допомога на оздоровлення під час надання основної щорічної відпустки у розмірі посадового окладу.
Посадовий оклад керівника встановлюється відповідно до Умов оплати праці працівників закладів охорони здоров`я та установ соціального захисту населення, затверджених спільним наказом Міністерства праці та соціальної політики України та Міністерства охорони здоров’я України від 05.10.2005 року №308/519 та зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 17 жовтня 2005 року за № 1209/11489.
Підвищення до посадового окладу встановлюється згідно вищевказаного наказу. Керівнику виплачуються надбавки та доплати відповідно до вимог чинного законодавства України.
Преміювання керівника, встановлення йому надбавок та доплат до посадового окладу, наданння матеріальної допомоги здійснюється за рішенням органу управління майном на підставі укладеного контракту, в межах затвердженого фонду на оплату праці.
Прийом документів для участі у конкурсі здійснюватиметься з 08.00 год. 10.08.2021 року . Кінцевий строк подачі документів 17.00 год. 24.08.2021 року (включно). Документи приймаються за адресою: 81100, Львівська обл., Львівський район, м. Пустомити, вул. М. Грушевського, буд. 60, Пустомитівська міська рада.
Номер телефону та адреса електронної пошти для довідок: 0674901017, адреса електронної пошти – pustomyty_rada@ukr.net


Перелік документів, що подаються претендентом особисто або надсилаються поштою конкурсній комісії для участі у конкурсі:
1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я затвердженого постановою КМУ від 27 грудня 2017 р. № 1094;
3) резюме у довільній формі;
4) автобіографію;
5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я затвердженого постановою КМУ від 27 грудня 2017 р. № 1094;
7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;
8) довідку МВС про відсутність судимості;
9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;
10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я затвердженого постановою КМУ від 27 грудня 2017 р. № 1094;
11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я затвердженого постановою КМУ від 27 грудня 2017 р. № 1094;
12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).


Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.
Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.


Вимоги до претендента:
1. Вища освіта II рівня за ступенем магістра у медицині, у галузі знань "Управління та адміністрування", "Охорона здоров'я" та спеціалізацією "Організація і управління охороною здоров'я".
2. Стаж роботи — не менше 3-х років стажу за основною спеціальністю або одного року на керівних посадах.
Конкурсна пропозиція учасників конкурсу формується у відповідності до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 зі змінами.
Конкурсна пропозиція має містити проект плану розвитку медичного закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:
1.    План реформування медичного закладу протягом одного року;
2.    Заходи з виконання завдань медичного закладу і результати аналізу можливих ризиків, пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників медичного закладу, підвищення ефективності його діяльності, запобігання корупції;
3.    Пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку медичного закладу;
4.    Пропозиції (відомості) щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності медичного закладу.
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.
Дата та місце проведення конкурсу:
Конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пустомитівської міської ради відбудеться протягом 15 календарних днів з дати закінчення подання документів.


Визначити початок проведення конкурсу та провести засідання конкурсної комісії з розгляду заяв претендентів і доданих до них документів 25.08.2021 року в приміщенні Пустомитівської міської ради за адресою - 81100, Львівська обл., Львівський район, м Пустомити, вул. М. Грушевського, буд. 60, початок о 11.00 год. Заслуховування конкурсних пропозицій претендентів відбудеться 26.08.2021 року в приміщенні Пустомитівської міської ради за адресою - 81100, Львівська обл., Львівський район, м Пустомити, вул. М. Грушевського, буд. 60, початок о 12.00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь