Оголошуємо конкурс!

Дата: 11.08.2021 12:39
Кількість переглядів: 808

На підставі наказу відділу культури, молоді та спорту Пустомитівської міської ради №81 від 10.08.2021р., положення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального закладу відділу культури, молоді та спорту Пустомитівської міської ради затвердженого рішенням Пустомитівської міської ради №717 від 08.06.2021року, Закону України «Про культуру».

 

Відділ культури, молоді та спорту Пустомитівської міської ради, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Міський народний дім» Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області.

 

Загальні вимоги до кандидата:

вища освіта, стаж роботи в культурній або педагогічній сфері не менше трьох років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 15 робочих днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

- заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

- автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копія документа, що посвідчує особу,

- копії документів про вищу освіту;

- рекомендаційні лист довільної форми;

- мотиваційний лист довільної форми.

- проект програми розвитку закладу культури на один та п’ять років;

Зазначені документи подаються у відділ культури, молоді та спорту Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області.

Перелік документів не є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості. Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

 

Дата початку прийому документів: 12.08.2021року з 9 год.;

Дата завершення прийому документів: 02.09.2021 року до 17 год.

Дата початку формування персонального складу конкурсної комісії: з 13.08.2021 року;

 

Документи приймають за адресою: 81100, Україна, Львівська область, Львівський р-н., м. Пустомити, вул. Грушевського, 15 відділ культури, молоді та спорту Пустомитівської міської ради Львівського району Львівської області.

Довідки за телефоном: 0673708584


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь