Фокус-група «РОЗВИТОК БІЗНЕСУ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ»

Дата: 17.08.2021 11:36
Кількість переглядів: 587

11 серпня 2021 року (середа), в приміщенні міської ради відбулася фокус-група з питань розробки Стратегії розвитку Пустомитівської територіальної громади за напрямом «РОЗВИТОК БІЗНЕСУ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ», модератором якої виступив Сергій Корнилюк  експерт громадської організації «Громада.UA».

 

Фокус-група розпочалася о 09:00 год за участі 9 представників бізнесу: Володимира Федорова (ТзОВ «ТЕЗ»), Ігоря Кметика (ФОП), Сергія Юрківа (ТзОВ «Австо Стандарт Україна»), Ігоря Даниловського (ФОП), Павла Мацевка (ФОП), Багдана Масляка (ФОП), Оксани Цимбали (ФОП), Оксани Костки (ФОП), Петра Вовка (Фермер).

Фокус-групи розпочалися з представлення учасників зустрічі, якими, згодом, були озвучені основні проблеми, що стосуються розвитку бузнесу на території Пустомитівської громади, бачення можливих шляхів вирішення цих проблем. На завершення зустрічі кожен з учасників висловив своє бачення громади через 10 років.

Були озвучені проблеми нехватки працівників на підприємствах, перебій та неякісне електропостачання, виїзд сільськогосподарської техніки (великовагових та великогабаритних) на автомобільні дороги без спеціальних дозволів та інше.

Суб’єкти господарської діяльності висловили свої побажання для розвитку громади, серед яких: проведення круглих столи з підприємцями, екскурсії для дітей старших класів на підприємства які є на території громади, проводити фестивалі/ярмарки на яких кожен з суб’єктів може продемонструвати свою продукцію, інформувати про навчання які проводяться та багато іншого.

Дякуємо усім за виділений час та плідну співпрацю!

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь