Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» в Україні

Дата: 31.08.2021 11:36
Кількість переглядів: 790

Всеукраїнський молодіжний рух Let’s do it Ukraine висловлює Вам свою повагу та щиро дякує за вашу активну участь у Національному організаційному комітеті з підготовки щорічної міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, яка відбудеться 18 вересня 2021 року о 10:00 в 24 областях разом з 180 країнами Світу.

 Питання екологічної безпеки та розвитку культури правильного поводження з відходами, сортування є складовим елементом розбудови України як країни європейських цінностей. Наша мета - сформувати культуру чистоти, правильного поводження з відходами та дбайливого ставлення до довкілля серед громадян, залучивши до акції 5% населення.

У межах підготовки до акції буде проведено ряд дистанційних навчань, робочі наради, форуми, найбільше прибирання країни та інші заходи. Прибирання заплановане по всій території України з дотриманням карантинних норм та обмежень.

В акції беруть участь комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до події на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, лідери думок та пересічні громадяни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь