Представники фінансових відділів із 20 територіальних громад Донеччини та Луганщини відвідали м. Пустомити

Дата: 09.09.2021 16:23
Кількість переглядів: 502

На Львівщині в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру, за фінансової підтримки Європейського союзу  перебували представники фінансових відділів із 20 територіальних громад Донеччини та Луганщини.
8 вересня відбулася робоча зустріч у Пустомитівській міській раді, одній з небагатьох на Львівщині, яку відвідала ця делегація.
Тема зустрічі "Реалізація розвитку територіальних громад на засадах міжмуніципального співробітництва». Зокрема, ознайомлено гостей з Договором про спільне фінансування ( утримання) комунального закладу Інклюзивно-ресурсний центр, який ініційовано Пустомитівською міською радою та підтримано ще 8 громадами колишнього Пустомитівського району. У зустрічі взяли участь заступники міського голови Андрій Луків та Тетяна Голдун, начальник фінансового відділу Тетяна Орлович, начальник відділу освіти Надія Когут, директор Інклюзивно- ресурсного центру Катерина Прус.
Щиро раді, що мали таку нагоду приймати представників громад Донецької та Луганської областей для обміну досвідом!
Дякуємо гостям за відкриту комунікацію, зацікавленість у співпраці, обміні досвідом та напрацюваннями. Такі зустрічі вкрай корисні в контексті розвитку реформи децентралізації в Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь