Профілактичний захід «Урок»

Дата: 13.09.2021 11:48
Кількість переглядів: 244

Традиційно на початку кожного навчального року проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок», метою якого є виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального періоду, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.     

Новий навчальний рік в Пустомитівській територіальній громаді почався без неприємних «сюрпризів». Завдяки злагодженій роботі служби у справах дітей, відділу освіти, КЗ «Центр надання соціальних послуг» до освітнього процесу приступили всі учні в п’яти навчальних закладах, а це - 2290 дітей шкільного віку.             

Рейд «Урок» продовжуватиметься протягом вересня - жовтня поточного року, а заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.        

В рамках акції «Готуємо дітей до школи», 50 дітей, які перебувають на обліку в КЗ «Центр надання соціальних послуг» отримали адресну допомогу у вигляді наборів шкільного приладдя, що дало їм змогу краще підготуватись до нового навчального року. Кошти на канцтовари були виділені з місцевого бюджету. До акції щодо підготовки дітей до школи долучилася також ГО «Змінюй сам» (голова - Плебанський В.І.), яка надала для 15 дітей канцелярські товари.

У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або систематично пропускають уроки, просимо негайно інформувати службу у справах міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних