Профілактичний захід «Урок»

Дата: 13.09.2021 11:48
Кількість переглядів: 233

Традиційно на початку кожного навчального року проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок», метою якого є виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального періоду, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.     

Новий навчальний рік в Пустомитівській територіальній громаді почався без неприємних «сюрпризів». Завдяки злагодженій роботі служби у справах дітей, відділу освіти, КЗ «Центр надання соціальних послуг» до освітнього процесу приступили всі учні в п’яти навчальних закладах, а це - 2290 дітей шкільного віку.             

Рейд «Урок» продовжуватиметься протягом вересня - жовтня поточного року, а заходи по охопленню всіх дітей навчанням, як вимагає чинне законодавство, триватимуть протягом усього навчального року.        

В рамках акції «Готуємо дітей до школи», 50 дітей, які перебувають на обліку в КЗ «Центр надання соціальних послуг» отримали адресну допомогу у вигляді наборів шкільного приладдя, що дало їм змогу краще підготуватись до нового навчального року. Кошти на канцтовари були виділені з місцевого бюджету. До акції щодо підготовки дітей до школи долучилася також ГО «Змінюй сам» (голова - Плебанський В.І.), яка надала для 15 дітей канцелярські товари.

У разі виявлення дітей, які не приступили до навчання або систематично пропускають уроки, просимо негайно інформувати службу у справах міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь