"Жовта" карантинна зона!

Дата: 23.09.2021 12:06
Кількість переглядів: 348

22 вересня 2021 року у Пустомитівській міській раді відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, на якій було прийнято ряд рішень, акцентуємо увагу громади на:

  • заборону відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім здобувачів дошкільної освіти, учнів спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, а також крім закладів освіти, в яких не менше як 80 відсотків працівників мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COV1D-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати), або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія. У закладах освіти, в яких не дотримано зазначених умов, освітній процес зупинитися не повинен і має здійснюватися із застосуванням технологій дистанційного навчання.
  • всі навчальні заклади освіти Пустомитівської територіальної громади допускаються до проведення очного навчання, окрім Пустомитівського ЗЗСО №2 імені Василя Кучабського, які від 23 вересня 2021 року переходять на дистанційну форму навчання, за винятком учнів 1-4 класів вищезгаданої школи.

Зі всіма іншими рішеннями комісії можна ознайомитися за посиланням на Протокол: https://rada.info/.../f5a1b155d33c3d95557f4c3f8afd581d.pdf

Вкотре закликаємо не нехтувати своїм здоров’ям, а також здоров’ям рідних та вакцинуватися! Інформуємо про те, що Пустомитівська міська рада активно підтримує вакцинальну кампанію. На сьогоднішній день провакциновано 94% працівників апарату міської ради! Бережіть себе та рідних! Будьте здорові!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних