Проєкт «ГОВЕРЛА» оголошує грант для представників громадянського суспільства

Дата: 08.10.2021 14:49
Кількість переглядів: 387

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» розпочав прийом заявок від організацій громадянського суспільства на участь у грантовій програмі. Йдеться про розробку стратегій та інструментів для залучення органів місцевого самоврядування і громадян до публічних консультацій.

Ініціатива має на меті посприяти розвитку інструментів місцевої демократії у тергромадах. Зокрема, шляхом збільшення участі громадян у процесах прийняття управлінських рішень.

Для участі у грантовій програмі потрібно відправити електронний лист на  адресу: HOVERLAGrants@dai.com. Тема листа: RFA-HOVERLA-01.

Дедлайн подачі заявок: 8 листопада 2021 року.

Дізнатися більше можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов зазначив, що проєкт «ГОВЕРЛА» зосереджений на сприянні інституалізації ефективної системи децентралізованого самоврядування в Україні.

Довідково

Проєкт «ГОВЕРЛА» — це п’ятирічна програма, яка впроваджується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і реалізовується компанією DAI Global LLC (DAI). Ініціатива працює у тісній координації з органами влади, передусім із Міністерством розвитку громад та територій України, Верховною Радою України, а також із іншими проєктами, які фінансуються USAID, та донорами задля надання відповідної та своєчасної технічної допомоги.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь