Дякуємо вам за відданість Україні та її народу!

Дата: 13.10.2021 15:46
Кількість переглядів: 456

У передсвятковий день Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисників та захисниць України з вітаннями та подарунками завітали до військовослужбовців в/ч А4623"А" у селі Семенівка.

Почесними грамотами та грошовими сертифікатами за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, взірцеву дисципліну та з нагоди Дня захисника та захисниці України були відзначені кращі військові на чолі з командиром в/ч, підполковником Михайлом Мироненко.

Патріотичну та надзвичайно щиру концертну програму підготували учні Семенівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, привізши з собою 2 торти (які власноруч приготувала одна з учениць), а також багато вітамінів для військовослужбовців.

Шановні захисники України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!Бажаємо вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті та у військовій службі в ім’я розбудови Українського війська!

Більше фото: ТУТ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь