Громадське обговорення Стратегії розвитку Пустомитівської територіальної громади

Дата: 22.10.2021 14:16
Кількість переглядів: 918

З 22 жовтня  по 12 листопада 2021 року проводяться громадські обговорення проєкту Стратегії розвитку Пустомитівської територіальної громади  до 2027 року.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою щодо проєкту документа, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо можливих напрямків розвитку громади.

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (https://cutt.ly/rRmx3g4).  Крім цього, друкований текст можна переглянути в адміністративних будинках (старостатах)  населених пунктів громади та у відділі соціально-економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та міжнародної співпраці (209 кабінет).

Просимо Вас до 12 листопада 2021 року  включно на електронну адресу  pustomytyver@gmail.com надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно Додатку (Завантажити), або заповнивши google-форму https://forms.gle/muXcj2khu7BrYBK2A.

  Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках (старостатах)  населених пунктів громади та у відділі соціально-економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та міжнародної співпраці (209 кабінет).

Контактною особою з  питань громадських обговорень проєкту Стратегії розвитку Пустомитівської територіальної громади є головний спеціаліст відділу соціально-економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та міжнародної співпраці  Орлович Маріанна-Оксана Ігорівна.

Усі зібрані матеріали будуть опрацьовані, систематизовані у єдиний документ та передані на розгляд сесії міської ради для затвердження.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Пустомитівська громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

 

Скорочений варіант Стратегії розвитку громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь