“Використання туристичного потенціалу кластеру для обслуговування відвідувачів на прикладі ГорбоГорів”

Дата: 05.11.2021 14:19
Кількість переглядів: 372

Вчора, 4 листопада на базі агрокомплексу «Липова долина» в рамках реалізації проєкту «Розвиток сільського підприємництва агротуристичного кластеру «Горбо Гори», відбувся тренінг на тему: “Використання туристичного потенціалу кластеру для обслуговування відвідувачів на прикладі ГорбоГорів”.

Участь у події взяли як представники територіальних громад, так і представники, які зацікавлені у розвитку туристичного потенціалу даної території.

Зі слів керівника проєкту «ГорбоГори», Андрія Жидачека: захід покликаний для того, щоб ознайомити присутніх з туристичною привабливістю кластеру, які перспективи економічного зростання можна отримати на розвитку Агротуристичного бізнесу, які очікування гостя та його критичність також, що таке «Слизький бізнес» під час пандемії.

Спікером заходу був Шандор Федір - досвідчений тренер, кандидат соціологічних наук, директор Карпатського центру полінгових досліджень, керівник громадської організації “Панонія”, завідувач кафедри туризму УжНУ, заслужений працівник туризму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь