Припинимо поширення неприємного запаху у місті!

Дата: 16.11.2021 10:45
Кількість переглядів: 535

Стосовно неприємного запаху, який знову розповсюджувався у місті сьогодні зранку, інформуємо мешканців міста Пустомити про наступне:

Відповідно до ст. Закону України «Про основні засади державного нагляду ( контролю) у сфері господарської діяльності» підставами для здійснення позапланових заходів є звернення  фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави, з додаванням документів чи їх копій, що підтверджують такі порушення (за наявності). Позаплановий захід у такому разі здійснюється територіальним органом державного нагляду (контролю) за наявністю погодження центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у відповідній сфері державного нагляду (контролю), або відповідного державного колегіального органу.

Або іншими словами, підставами для проведення позапланових перевірок Державною екологічною інспекцією у Львівській області є звернення мешканців територіальної громади міста Пустомити, а не органу місцевого самоврядування, на жаль.

Враховуючи численні звернення наших співмешканців, закликаємо пустомитівчан взяти активну участь у зборі підписів, з метою звернення до Держекоінспекції щодо проведення позапланової перевірки діяльності ПП «ДП ІНВЕСТ» на предмет незаконної діяльності щодо поширення неприємного запаху у місті.

Таблицю для підписів можна завантажити ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь