Вітаємо у сім‘ї, Мар‘яне!

Дата: 16.12.2021 10:37
Кількість переглядів: 435

Відповідно до розпорядження Пустомитівського міського голови, 15 грудня 2021 року, у селі Наварія створено дитячий будинок сімейного типу на базі прийомної сім’ї Самарцева Сергія Миколайовича та Самарцевої Ірини Анатоліївни та влаштовано на виховання і спільне проживання трьох дітей, позбавлених батьківського піклування.

Прийомна сім’я Сергія та Ірини Самарцевих переїхали в с. Наварія у травні цього року з Луганської області. Батьки-вихователі вже виховують двох рідних дітеи? і двох дітей, позбавлених батьківського піклування.

А 15 грудня, дитячий будинок сімейного типу поповнився ще одним вихованцем - трирічним Мар’янчиком, якого було передано батькам-вихователям з Дитячого будинку №2 м. Львова в присутності працівників служби у справах дітей міської ради та КЗ «Центр надання соціальних послуг» Пустомитівської міської ради.

У хлопчика є ще четверо рідних братів і сестер, які перебувають в трьох різних закладах інституційного догляду та виховання. На сьогоднішній день проводиться відповідна робота щодо об’єднання даної родинної групи дітей в ДБСТ Самарцевих, адже для цього і створена ця форма сімейного виховання, в якій дитина, позбавлена батьківського піклування може пізнати любов, почувати себе щасливою, вчитися готуватися до самостійного життя, а батьки-вихователі в свою чергу піклуються про фізичний розвиток дитини, здійснюють догляд та виховання, прищеплюють моральні цінності і духовність, задовольняють щоденні її потреби.

Згідно чинного законодавства загальна кількість дітей у дитячому будинку сімейного типу не повинна перевищувати 10 осіб, враховуючи рідних дітей. Діти-вихованці проживатимуть і виховуватимуться в ДБСТ до досягнення 18-річного віку, а в разі продовження навчання у професійно-технічному, вищому навчальному закладі I-IV рівнів акредитації - до його закінчення.

КЗ «Центр надання соціальних послуг» Пустомитівської міської ради здійснюватиме соціальне супроводження дитячого будинку сімейного типу Самарцевих, а Служба у справах дітей Пустомитівської міської ради - контроль за умовами проживання та виховання дітей в дитячому будинку сімейного типу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних