Мандрівка до майстерні різдвяних свят

Дата: 20.12.2021 09:18
Кількість переглядів: 293

День святого Миколая – одне з найсвітліших і найбільш радісних свят. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Сьогодні, 17.12.2021р., в КЗ «Інклюзивно-ресурсний центр» діти здійснили мандрівку в майстерню різдвяних пряників. Впродовж свята діти приймали участь у різних конкурсах, іграх, танцях. Кожна дитина проявила свої творчі здібності під час майстер-класу і отримала величезне задоволення, а винагородою для них стали подарунки.

Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю. Бажаємо, щоб кожному Святий Миколай приніс той подарунок, якого кожен з нас найбільше чекає.

Дякуємо найкращим помічникам святого Миколая Hegelmann Водители Ничистяк Валерій Іванович разом з командою, Yulia Zahorbenska та учнівському парламенту «Лідер» Цдют Пустомити, Пустомитівська Дюсш Юність, Відділ освіти Пустомитівської міської ради та фахівцям ІРЦ. Хай дитяча довірливість, зворушливе сподівання на доброту, любов та милосердя оточують вас, Божа ласка огортає вас і ваші родини на довгі-довгі роки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь