Пустомити отримали інвестиційний паспорт

Дата: 05.01.2022 14:55
Кількість переглядів: 385

Пустомитівська територіальна громада напрацювала інвестиційний паспорт. Цей маркетинговий інструмент Пустомитам допомогли розробити партнери Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» – агенція економічного розвитку «PPV Knowledge Networks».

Як наголосив виконавчий директор Асоціації місцевих рад «Ради Львівщини» Андрій Якимів, інвестиційний паспорт допоможе Пустомитам якісно розвиватися і реалізовувати свої плани.

«Важливо, щоб напрацьовані інвестиційні паспорти громад були не формальними документами, а аналітичними, дослідницькими. Щоб на їх основі можна було підготувати ґрунтовну інформацію для інвестиційних профілів і бізнес-кейси, розробити інвестиційні картки проєктів тощо. Інвестиційні паспорти мають бути дороговказом для промоції громад і співпраці з майбутніми інвесторами», - зауважив Андрій Якимів.

Директор економічної агенції PPV Knowledge Networks Володимир Воробей підкреслив, що Пустомити – перспективна громада, бо розташована між Дрогобичем і Львовом.

«Там вже базується і ще розвиватиметься достатня кількість виробничих підприємств та інших, що працюють і на Львів, і на цілу Україну. Тим паче, що для львів'ян, які спраглі до нових місць, саме у Пустомитах можна знайти багато чого цікавого», - сказав Володимир Воробей.

Нагадаємо, Асоціація Місцевих Рад "Ради Львівщини" співфінансуванням та експертним супроводом допомагає шістьом громадам розробляти інвестиційні паспорти.

#інвестиційний_паспорт

#територіальні_громади

Джерело: Львівська обласна рада

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних