Публічна оферта (пропозиція) про укладення договору між КП «Пустомитиводоканал» та споживачами послуг

Дата: 11.01.2022 16:38
Кількість переглядів: 621

Укладення договору на надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення між виконавцем послуг і споживачами – співвласниками (фізичними особами, фізичними особами – підприємцями та юридичними особами) багатоквартирного будинку, власниками будинків садибного типу – передбачено Законом України « Про житлово – комунальні послуги».

Згідно з ч.1 і 2 ст. 633 Цивільного Кодексу України, публічний договір – це договір, в якому одна сторона взяла на себе обов’язок здійснювати надання послуг кожному, хто до неї звернеться. Умови публічного договору встановлюються однаковими для всіх споживачів.

Публічна оферта – пропозиція суб’єкта господарювання, адресована

будь - якій особі у відповідності зі статтею 633 Цивільного кодексу України, спрямована невизначеному колу осіб, укласти з ним договір про надання послуги на умовах,що містяться в публічній оферті.

У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020р. № 1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово – комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 вказаного Закону, ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України  Пустомитівська міська рада на офіційному веб-сайті Пустомитівської міської ради Львівської області https://pustomyty-gromada.gov.ua   публікує цю публічну пропозицію (оферту)про укладення договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення:

 

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР

(ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ)

з індивідуальним споживачем про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (без обслуговування внутрішньобудинкових систем)

 

ПУБЛІЧНИЙ ДОГОВІР
 з індивідуальним споживачем у будівлі, приміщення якої є
 самостійними об’єктами нерухомого майна, про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь