Про нюанси застосування програмних РРО під час тренінгу у Городоцькій ДПІ

Дата: 21.01.2022 14:28
Кількість переглядів: 220

Сьогодні, 20.01.2022 старшим державним інспектором відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ Іваном Лазорком проведено тренінг для платників податків щодо використання ПРРО підприємцями, які вирішили змінити місце своєї діяльності.

     Зокрема, Іван Лазорко розповів, що у разі зміни найменування або адреси господарської одиниці, де використовується ПРРО, суб’єкту господарювання необхідно надати до контролюючого органу повідомлення про об’єкти оподаткування за ф.20-ОПП із вказанням нової адреси місця здійснення діяльності та заяву 1-ПРРО з позначкою «перереєстрація».

Заява про проведення перереєстрації або внесення змін до ПРРО подається за умови направлення останнього фіскального звітного чека та закриття зміни на такому ПРРО.

         Також, довів до відома платників, що суб’єкт господарювання може завантажити програмне забезпечення «Програмний реєстратор розрахункових операцій» скориставшись вебпорталом Державної податкової служби України за посиланням: Головна>БАНЕР>Програмні РРО>Програмний реєстратор розрахункових операцій.

          Для завантаження програмного забезпечення потрібно скористатись будь-яким браузером (для Google Chrome існують окремі налаштування для завантаження файлів з ftp).

            Іван Лазорко наголосив на можливості використання застосунку “Дія» для шерингу документів, необхідних для отримання послуг, зокрема ЕЦП.

Наприкінці тренінгу податківець наголосив, щоб платники приєднувались до інтернет-простору!

https://www.facebook.com/tax.lviv,
 
https://www.facebook.com/TaxUkraine,

https://t.me/tax_gov_ua
 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь