Граничні строки подання податкової декларації про майновий стан і доходи громадян за 2021 рік

Дата: 26.01.2022 09:24
Кількість переглядів: 209

Пустомитівська  ДПІ  Головного управління  ДПС у Львівській області нагадує, що 01 січня 2022 року розпочалась кампанія декларування доходів за звітний (податковий) 2021 рік.
 Нагадаємо про граничні строки подання декларації :

- протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року декларацію мають подати ФОП які перебувають на загальній системі оподаткування. Останнім днем подання декларації для них є 09.02.2022 року.
 - до 01 травня року, що настає за звітним (за 2021 рік - до 01 травня 2022 року) подають декларацію громадяни, які згідно з Податковим кодексом України зобов’язані подати податкову декларацію та особи, які проводять незалежну професійну діяльність.
 - фізичні особи-платники податків-резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, подають декларацію не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.
 - по 31 грудня включно року, що настає за звітним, подається декларація особами, які мають право на податкову знижку. Останнім днем подання декларації для них є 31.12.2022 року.
 Якщо останній день строку подання Декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем.

Щоб дізнатись про роботу органів ДПС, отримати корисну інформацію з питань оподаткування, зокрема,  для інформування з питань подання податкової декларації про майний стан і доходи,  щодо податкової знижки,  застосування РРО у 2022 році, підписуйтесь на канали інформування ДПС :

Instagram – ГУ ДПС  Львівській області (tax_service_lviv)

Telegram – ДПС у Львівській області (https://t.me/tax_service_Lviv)

Facebook – https://www.facebook.com/tax.lviv

YouTube – ДПС у Львівській області (https://www.youtube.com/channel/ ДПС у Львівській області)

Субсайт ГУ ДПС у Львівській області – https://lv.tax.gov.ua/

 

Фото без опису

 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь