«Телефон довіри»

Дата: 31.01.2022 12:19
Кількість переглядів: 212

У місті Славутич Вишгородського району Київської області діє Соціально-психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає соціально-психологічні, правові, інформаційні послуги ветеранам війни та членам їх родин.

Зокрема, при Центрі діє служба психологічної та правової допомоги «Телефон довіри» для ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей.

Мета діяльності служби - розширення доступу до кваліфікованих психологічних послуг і правової підтримки ветеранів та їх близьких перед усім із сільської місцевості.

Також, фахівці Центру розробили навчальний тренінг "Толерантне ставлення до ветеранів», метою якого є підвищення обізнаності посадових осіб у питаннях особливостей світосприйняття ветеранів, відпрацювання навичок ефективної комунікації з ветеранами. Наразі відбувається складання графіків проведення тренінгів з даної тематики за участі представників регіонів України.

Тривалість заходу - 1,5 години. Режим проведення - онлайн.

Запрошують до участі у тренінгу представників обласних та районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, державних та громадських організацій, які надають послуги ветеранам та членам їх сімей. У разі зацікавленості взяти участь у навчальних заходах звертайтеся за

телефонами: +380505446073, +380964293340 Юрій Акименко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь