24 громади отримають підтримку та супровід у розвитку підприємництва, у тому числі, й Пустомитівська

Дата: 01.02.2022 08:20
Кількість переглядів: 263

У межах ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти підтримки бізнесу в громадах» 24 громади отримають консультаційний супровід для підтримки і розвитку підприємництва. Про це повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій В’ячеслав Негода.

«Підтримка підприємництва у громадах — це, серед іншого, можливість створити нові робочі місця, залучити до процесу економічного зростання жителів невеликих сіл та містечок. Участь у подібних ініціативах дозволить громадам активізувати лідерський потенціал. Під час участі у проєкті мешканці громад удосконалять навички системної комунікації з підприємцями, ведення відповідного реєстру, аналізу доцільності застосування інструментів підтримки бізнесу, а також розробки інвестиційного паспорту», — підкреслив В’ячеслав Негода.

Зазначимо, громади-учасниці програми продовжать роботу над одним із трьох документів, які допоможуть сприяти розвитку підприємництва.

Документ 1. «Розробка плану системної комунікації громади із бізнесом. Супровід громади у реалізації активностей».

Документ 2. «Розробка програми підтримки підприємництва в громаді. Супровід громади у реалізації інструментів підтримки бізнесу».

Документ 3. «Розробка плану активностей громади із залучення інвестицій, в т.ч. розробка інвестиційного паспорту. Супровід громади у реалізації активностей».

Консультаційний супровід розпочнеться на початку березня та триватиме до червня 2022.

Зауважимо, ініціатива «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти підтримки бізнесу в громадах» реалізується Клубом Ділових Людей Україна за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь