Перевірку пройдено!

Дата: 03.02.2022 14:21
Кількість переглядів: 275

З 24 по 28 січня 2022 року, Головним управлінням Національної соціальної сервісної служби у Львівській області, яку очолює Віктор Степанюк було проведено перевірку в Пустомитівській міській раді щодо дотримання вимог законодавства під час надання соціальної підтримки, соціальних послуг та стосовно дотримання прав дітей в 2021 році.

Перевірка здійснювалась у відділі ЦНАП Пустомитівської міської ради, КЗ Центр надання соціальних послуг Пустомитівської міської ради , Службі у справах дітей та в головного спеціаліста з питань соціального захисту, що входить в структуру апарату Пустомитівської міської ради. За результатами перевірки був складений відповідний акт.

02 лютого 2022 року, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Голдун провела робочу нараду з керівниками суб’єктів перевірки, під час якої розглянули даний акт, оговорили зауваження і виявлені недоліки в роботі, а також розроблено заходи щодо усунення порушень та визначено строки виконання.

За результатами цієї наради підготовлено розпорядження Пустомитівського міського голови про усунення порушень вимог законодавства під час надання соціальної підтримки, соціальних послуг та стосовно дотримання прав дітей.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь