Зі Стрітенням Господнім!

Дата: 15.02.2022 09:00
Кількість переглядів: 252

Шановні мешканці Пустомитівської громади, а особливо жителі сіл Милошевичі, Віняви та Береги! Щиро вітаю Вас із світлим святом та храмовим празником Стрітенням Господнім!

Це свято пов’язане із важливою подією в історії християнства – внесенням новонародженого Божого Сина до храму, де Його зустріли Святий Симеон та праведна Анна.

Стрітення Господнє є провісником перемоги, бо символізує рух правильним шляхом у правильному напрямку. Тож нехай і сьогодні свято Стрітення нагадує нам про правильні основи, буде тим духовним орієнтиром. Нехай на Милошевичі, на усю нашу Пустомитівську громаду та на Україну прийде мир та зійде Божа Благодать!

Сьогодні також вітаю з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ю річницею виведення військ з Афганістану й щиро вірю, що такі події більше ніколи не повторяться у нашій історії! З нами Бог і Україна! А наша віра допоможе здолати незгоди сьогодення і майбутнього. Дасть нам єдність і суспільну згоду. Приведе нас до заможної та сильної України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь