Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 17.02.2022 14:25
Кількість переглядів: 384

17 лютого 2022 року, міський голова Пустомитівської міської ради Олег Серняк провів чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

Під час засідання комісії були розглянуто 4 питання, а саме: про визначення батькові способу участі у вихованні двох дітей; про визначення місця проживання двох малолітніх дітей; про надання дозволу на укладення договору дарування житлового будинку та земельної ділянки, право користування якими має дитина; про надання дозволу на укладення договору частки житлового будинку, право користування яким мають діти.

У ході засідання було заслухано заявників та членів комісії, які брали активну участь у обговоренні, висловлюючи власну думку та вносили свої пропозиції до відповідних рішень. З’ясовано факти і обставини по кожному питанню окремо, прийняті конструктивні рішення в інтересах дітей.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь