Сьогодні Україна – це весь світ

Дата: 16.03.2022 11:17
Кількість переглядів: 547

24 лютого докорінно змінило наше життя, 24 лютого Київ здригнувся від потужних пострілів, у цей день росія вчинила злочин, який ніхто б не міг уявити в 21 столітті, розпочала війну.

Сьогодні 20 день героїчного протистояння українського народу проти путінських орків. Ніхто не вірив, що наші Захисники так професійно і потужно знищуватимуть «другу армію світу». Справді ворог зазнає нищівних атак ще на підступах. Ведуться бої на всіх фронтах: бойовому, тиловому, культурному, інформаційному, дипломатичному та інших. Сьогодні кожен українець на своєму місці і робить все можливе, щоб наша Держава перемогла лютого рашиського ворога. Сьогодні кожен, хто наближає перемогу нашого народу – є другом України, сьогодні весь світ вболіває за нас, весь світ став Україною!

 «Хлопці - тримайтеся, допомога вже їде», - з такими словами вихідці з села Наварія Пустомитівської територіальної громади, які зараз проживають у Сполучених Штатах Америки надіслали допомогу своїм співвітчизникам. До збору долучилися усі небайдужі представники української діаспори і громадяни США,  організацію та фінансування взяла на себе компанія MEEST AMERICA INK. Серед зібраного – військове спорядження, яке у Варшаву із Нью Йорка привезла молоденька дівчина Юлія Семенович. ЇЇ душа переповнена любов'ю до України!

«Дякую людям доброї волі за те, що в цей складний час з-за океану допомагають нашим Захисникам. Вони справжні патріоти, бо не зважаючи на те, де живуть – їхні серця з Батьківщиною.    Усе отримане ми передаємо нашим хлопцям, які вирушають в бойові точки України протистояти ворогу», - розповідає Андрій Жидачек. І додає, щодня зі всього світу телефонують друзі, знайомі, незнайомі, але небайдужі люди і пропонують свою підтримку.

«Вчора прибула допомога для наших військових з міста Смілтене Латвійська Республіка, депутати  Gints Kukainis та Raivis Vizulis передали потужні рації, вкрай необхідні на передовій. Ці люди щиро вболівають за наш народ. Так, їм не чути куль ворога, але вони співпереживають з нами. Сьогодні зі всім світом, ми, як одна велика сім'я.

Не можу не згадати італійських доброчинців. У місті Верона створена організація з українок, яка з 2014 року допомагає Українському війську з усіх сил. Уявіть собі, ціла фура продуктів, засобів гігієни, одягу, дитячого харчування за лічені дні прибула на потреби біженців. Я уклінно дякую членам команди Асоціації «Мальви України» у місті Верона за те, що вони чітко демонструють – ми одна нація, навіть якщо і розкидана по всіх куточках планети, яку ніхто ніколи не зможе зламати.

Що наближає Україну до перемоги? Звичайно, що віра в Захисників, у Президента, в наш народ. Поки хлопці у бойових точках – українці всього світу забезпечують надійний тил. Сьогодні жодна свідома людина не може відсторонити себе від війни, болить кожного.

Тож посилаю своїми обійми всім, хто ділом, словом, молитвою захищає Україну. Ми неодмінно відсвяткуємо велику перемогу великої нації. І весь світ буде майоріти в синьо-жовтих стягах, і кожен одягне вишиванку від гордості за нашу незламність, і кожне наше місто буде вільним і процвітаючим!"

Андрій Жидачек. Гордий бути українцем!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь