Фінансова підтримка сільськогосподарських товаровиробників у вигляді дотації за утримання корів усіх напрямів продуктивності.

Дата: 19.04.2022 09:05
Кількість переглядів: 231

 

Дотація за утримання корів усіх напрямів продуктивності в період воєнного стану надається на безповоротній основі суб'єктам підприємництва, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 01 квітня поточного року корову в сумі до 2500 гривень, але не більше 125 тис. гривень одному суб'єкту підприємництва.

Для отримання дотації суб’єкти підприємництва (юридичні особи, фізичні особи-підприємці) подають до 10 травня  поточного року до Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації такі документи:

- заявку за формою, затвердженою Департаментом;

- копію витягу або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

- копії фінансової звітності для суб’єктів підприємництва (юридичних осіб) відповідно до обраної системи оподаткування;

- для фізичних осіб-підприємців копію податкової декларації платника податку за попередній рік (крім створених у поточному році), а для фізичних осіб-підприємців, які перебувають на 4 групі, копії податкових декларацій за попередній та поточний рік.

Нарахування дотації проводиться на кількість ідентифікованих та зареєстрованих у Реєстрі тварин корів станом на 01 квітня поточного року, яка підтверджується інформацією Регіонального адміністратора Єдиного Державного Реєстру тварин.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних