Гаряча лінія Львівської області

Дата: 02.05.2022 14:55
Кількість переглядів: 1443

З перших днів повномасштабної російсько-української війни фахівці «Гарячої лінії Львівської області» опрацювали 20 548 звернень, з них 2642 – у чат-боті.

Багато звернень надходить від внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, найчастіше цікавляться, як переселенцям отримати матеріальну допомогу, медобслуговування, продуктові набори та іншу гуманітарну допомогу.

Саме тому, роботу чат-бота удосконалили та розробили розділ «Часті питання». Окрім того, створили рубрики: «переселенцям», «виїзд за кордон», «документи», «для підприємців», «транспорт» та «інше». Така диференціація дозволить усім користувачам швидко отримати актуальну запитувану інформацію.

Через значну кількість дзвінків «Гаряча лінія Львівської області» прийматиме лише ті звернення, які стосуватимуться війни, евакуації, загроз життю, аварій у галузі ЖКГ. Громадян також просять з розумінням поставитися до ситуації, коли потрібно очікувати «на лінії».

Нагадаємо, що короткий номер "гарячої лінії" в межах Львівщини - 112, на території інших областей: +38 032 259 60 31, офіційна адреса «Гарячої лінії Львівської області» у соціальній мережі Телеграм – @lodahotline_bot.

Джерело: ЛОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь