Нашому БДСТ - РІК!

Дата: 28.05.2022 15:16
Кількість переглядів: 230

Сьогодні, 28 травня виповнюється рік, як на території нашої громади в с. Наварія функціонує прийомна сім’я Самарцева Сергія Миколайовича та Самарцевої Ірини Анатоліївни, на базі якої пізніше було створено дитячий будинок сімейного типу.

 

Сім’я із своїми двома рідними і двома прийомними дітьми переїхали із с. Сотенне Станично-Луганського району Луганської області, яка на даний час окупована росією. В грудні ДБСТ поповнився ще одним вихованцем.

На сьогоднішній день сім'я адаптувалася до умов проживання, місцевості. Відносини в сім'ї щирі, дружні, доброзичливі, побудовані на любові та взаємоповазі один до одного, дотримуються християнських традицій та звичаїв, відзначають і святкують державні та релігійні свята, батьки-вихователі піклуються про фізичний розвиток дітей, здійснюють догляд та виховання, цікавляться їх навчанням, спілкуються з дітьми в обсязі, необхідному для їх нормального самоусвідомлення, радіють успіхам дітей на спортивних змаганнях і творчих конкурсах, прищеплюють моральні цінності і духовність, забезпечують дітей необхідним харчуванням, задовольняють щоденні їх потреби.

Але найголовніше - Сергій та Ірина надали дітям, позбавленим батьківського піклування родину, щастя виховуватися в сім’ї, відкрили їм своє серце, розділили свою любов.

Дякуємо Вам за небайдужість. Здоров’я, наснаги, добра, благополуччя та мирного неба.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь