Повідомлення про намір здійснити зміну (коригування) тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами, що надаються Товариством з обмеженою відповідальністю «СПЕЦАВТОТРАНС-ЛЬВІВ» (код ЄДРПОУ: 30053219)

Дата: 28.07.2022 14:08
Кількість переглядів: 370

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ, МЕШКАНЦІ та ГОСТІ

Пустомитівського району Львівської області !

/ 27.07.2022 року /

На виконання п.2 розд. ІІ Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від «05» червня 2018 року, Товариство з обмеженою відповідальністю «Спецавтотранс–Львів», як Виконавець послуг з поводження з побутовими відходами, доводить до відома Споживачів, що має намір змінити – здійснити коригування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (послуги зі збору та вивезення побутових відходів) затверджених сесією Містківської сільської ради рішення №994 від 30.10.2019р. та сесією Семенівської сільської ради рішення № 1539 від 09.10.2019р

1. Обґрунтування причин зміни – коригування тарифів:

Актуальність коригування діючих тарифів обумовлена наступними об’єктивними причинами:

?В умовах дії воєнного стану в Україні, наша Держава переживає надскладний період, що зумовило значне зростання вартості палива, зокрема дизельного палива, а також виникнення його дефіциту. В складі тарифу попередньо затвердженого Рішенням сесії Містківської сільської ради №994 «Про погодження тарифів на послуги із збирання,зберігання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів" від 30.10.2019 року та сесією Семенівської сільської ради рішення № 1539 від 09.10.2019р - дизельне паливо становило 29,79 з ПДВ за 1 л. палива. На сьогоднішній день, фактична ціна дизельного палива з урахуванням усіх комісій та додаткових платежів, як у прямих постачальників палива так і на АЗС сягає вже понад 58 грн./л. з ПДВ. Додаткових проблем створює значний дефіцит палива.

За таких умов, єдиним виходом з ситуації яка склалася, задля збереження безперебійного надання послуг з поводження з побутовими відходами з адміністративних територій с.Семенівка с.Милошевичі с.Містки с. Полянка Пустомитівського району Львівської області є коригування тарифів, шляхом коригування індивідуальної складової тарифу, а саме зміни вартості дизельного палива. Індекс зміни цін індивідуальної складової витрат (за якою відбулися зміни (збільшення вартості)), становить 2,183. Розрахунок індексу здійснено згідно Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від «26» липня 2016 року №1010, зі змінами та доповненням, наведено нижче:

Індекс зміни цін індивідуальної складової витрат (за якими відбулися зміни) розраховується за формулою:

Кj=Цj нов

      Цj

де kj - індекс зміни цін індивідуальної складової витрат;

Цjнов - нова підтверджена ціна одиниці j-го ресурсу;

Цj - ціна одиниці j-го ресурсу, врахована під час формування тарифів, які потребують коригування.

Цj нов. ДП – 54,21 грн без ПДВ;

 

Цj дизп. – 24,83 грн без ПДВ;

Кj ДП=54,21

            24,83

 

Кj ДП= 2,183;

 

2. Періодичність надання послуг з поводження з побутовими відходами у м. Пустомити для споживачів здійснюється згідно з маршрутними графіками вивезення побутових відходів ТзОВ «Спецавтотранс-Львів» передбаченими умовами договорів;

3. Розрахунок (планових) тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами (вивезення) викладено у додатку до даного Повідомлення у формі таблиці 1. Зауваження та пропозиції щодо планових тарифів від фізичних та юридичних осіб приймаються у письмовому вигляді протягом 7 (семи) календарних днів з дня опублікування наміру про зміну тарифу за адресою місцезнаходження Товариства: 79005, м. Львів, вул. Тершаковців1б, а також а також на електронну адресу: office@sat-lviv.com.ua.

З повагою,

Директор ТОВ «Спецавтотранс Львів»

О.Й.Годунько

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних