Цифра дня: 100 претендентів із Львівщини скористаються державною підтримкою в рамках програми «єРобота»

Дата: 30.09.2022 09:12
Кількість переглядів: 515

За результатами п’ятьох етапів оцінки бізнес-планів учасників урядової програми «єРобота», що спрямована на розвиток або започаткування власної справи, тобто від липня й до тепер, Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 100 заявникам, документи яких розглядала комісія Львівського обласного центру зайнятості.

 

Про це повідомив директор Львівського ОЦЗ Василь Барилюк. За його словами, грант отримають 58 фізичних осіб-підприємців, 12 – юридичних осіб і 30 тих, хто тільки буде організовувати власну справу. Середній розмір мікрогранту – 231,5 тис. гривень. Фінансову допомогу держави можна використати на придбання обладнання, сировини, матеріалів, закупівлю тварин, програмного забезпечення, оплату послуг з маркетингу та на інші потреби, необхідні для ведення або розширення підприємницької діяльності.

 

Внаслідок реалізації урядової програми «єРобота» в області буде створено майже 240 нових робочих місць у таких галузях економіки як ресторанний бізнес, будівельна індустрія, сільське господарство, зокрема зросте розведення великої рогатої худоби, кролівництво, вирощування овочів. Також збільшиться виготовлення хлібобулочної продукції, масла та сиру, меблів, верхнього, трикотажного або в’язаного одягу, аксесуарів, взуття, предметів з деревини та ін.

 

Подати заяву для участі у програмі «єРобота» можна через портал «Дія» https://is.gd/KT7RoW. 

Львівський центр професійно-технічної освіти щопонеділка та щочетверга надає онлайн-консультації з аспектів реалізації грантової програми та написання бізнес-плану, а також на платформі ZOOM проводить дводенні семінари (деталі – https://bit.ly/3OpXOOn).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь