Відкриття коворкінгу з вирощування мікрозелені

Дата: 18.10.2022 15:27
Кількість переглядів: 215

Сьогодні відбулось відкриття коворкінгу з вирощування мікрозелені у Пустомитівський ліцей 1 у рамках проєкту „Зміцнення місцевої економіки та доброго врядування“.

Окрім того, що учні вчаться вирощувати рослини та доглядати за ними, вони також освоюють маркетинг, піар та інші складові підприємництва, аби популяризувати свою справу та спробувати себе у ролі справжніх бізнесменів.

Серед гостей присутнє сімейство з Бучі, внутрішньо переміщені особи, які проживають у нашій громаді та радо долучились до даного проєкту.

Важливо, що частину коштів з продажу школярі-підприємці переказують у Центр підтримки дітей при ліцей "Просвіта" Львівськоі міської ради. У ньому проживає більше двадцяти дітей, обділених долею.

За діяльність юних підприємців можна спостерігати на сторінці ліцею або за посиланням: https://instagram.com/mixgreen_sss?igshid=YmMyMTA2M2Y= у Instagram.

Пишаємось нашими школярами та педагогами, які завше радо підкажуть та допоможуть! Бажаємо успіху та всіляко підтримуватимемо такі класні ініціативи!

Працюємо! Розвиваємось! Вчимось! Заради ПЕРЕМОГИ

За підтримки: ГО Освіта Для Успіху та Рада Європи: децентралізація і місцеве самоврядування

Більше фото ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь