Публічна презентація інвестиційного паспорту Пустомитівської громади

Дата: 24.10.2022 16:58
Кількість переглядів: 477

20 жовтня 2022 року об 15:30 год відбулась публічна презентація інвестиційного паспорту Пустомитівської громади. Участь у ній взяли понад два десятки учасників, серед яких були підприємці, представники громадських організацій, агенцій, органів місцевого самоврядування.

Інвестиційний паспорт був розроблений в рамках ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти підтримки бізнесу в громадах», що реалізовується Клубом Ділових Людей Україна за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Пустомитівська міська територіальна громада стала однією з 24 громад, яких запросили до участі в другому етапі цієї ініціативи.

Мета заходу: зміцнити співпрацю між бізнесом та громадою, сприяти активізації інвестиційного потенціалу громади через публічну презентацію, обговорення інвестиційного паспорту та інвестиційних пропозицій.

Привітав учасників заходу міський голова Олег Серняк: «Наша головна мета – це благополуччя нашої Пустомитівської громади, всебічний розвиток, а цього неможливо досягти без гарної співпраці з підприємцями.

Зараз ми перебуваємо у такій складній епосі нашої держави і повинні думати як можна її розвивати. А розвивати державу потрібно починаючи з територіальних громад, бо успіх кожної з них – це успіх нашої єдиної і неподільної держави Україна. Тому ласкаво просимо Вас до нашої Пустомитівської територіальної громади для того, щоб тут можна було комфортно проживати, відпочивати і, у першу чергу, працювати, займаючись бізнесом.»

 

З інвестиційним паспортом можна ознайомитись: ТУТ

 

Для того, щоб паспорт був актуальним, він буде постійно оновлюватися, будуть додаватися інвестиційні об'єкти, як приватної так і комунальної форми власності. Будемо вдячні за пропозиції, які можна надсилати на електронну пошту pustomytyver@gmail.com або звертатися в каб. № 209 Пустомитівської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних