У НАЦІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ ГУМАНІТАРНОГО ТА ЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА МУНІЦИПАЛІТЕТІВ УКРАЇНИ «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ» взяла участь заступниця Пустомитівського міського голови

Дата: 28.10.2022 08:39
Кількість переглядів: 146

У НАЦІОНАЛЬНОМУ ФОРУМІ ГУМАНІТАРНОГО ТА ЕКОНОМІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА МУНІЦИПАЛІТЕТІВ УКРАЇНИ «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ» взяла участь заступниця Пустомитівського міського голови Тетяна Голдун.

                  Фото без опису

Протягом трьох днів очільники громад, заступники міських голів, керівники гуманітарних відділів, начальники відділів освіти з Харківської, Закарпатської, Волинської, Житомирської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Івано-Франківської, Сумської, Луганської, Черкаської, Чернігівської областей ділилися своїм унікальним досвідом урядування під час воєнного стану.

Тетяна Голдун виступила у дискусійній панелі «Співпраця громад. Ефективні рішення» та поділилась досвідом щодо підписання договорів співробітництва територіальних громад у формі спільного фінансування( утримання) КЗ Пустомитівської міської ради « Інклюзивно – ресурсний центр» та КНП Пустомитівська лікарня. 

Платформи обміну досвідом сприяють створенню об’єднань громад-побратимів, які стануть основою справжніх європейських цінностей через формування максимально тісних зв’язків та партнерської співпраці у вирішенні та подоланні гуманітарних та економічних питань на шляху європейської інтеграції.

Цей форум, як обмін ідеями та кращими практиками, став надійним фундаментом для ефективної та багаторічної співпраці між громадами.

Форум організовано Асоціація міст України

ГО Центр освітніх реформ наші діти

Переймаємо передовий досвід та ділимося своїми напрацюваннями!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь