Цього тижня відбулась зустріч керівництва громади з директором та завідуючими відділами КНП Пустомитівської міської ради "Пустомитівська лікарня"

Дата: 28.10.2022 15:54
Кількість переглядів: 174

Цього тижня відбулась зустріч керівництва громади з директором та завідуючими відділами КНП Пустомитівської міської ради "Пустомитівська лікарня" КНП ПМР Пустомитівська лікарня

У ході зустрічі обговорили проблемні питання, які потребують вирішення. Зокрема, щодо виконання вимог НСЗУ для підписання договорів фінансування на 2023 рік, адже функціонування лікарні на високому рівні, надання якісної медичної допомоги та заохочення до праці молодих фахівців – медиків є - пріоритетними.

Також розглянули процеси співпраці з міжнародними благодійними та волонтерськими організаціями на базі медичної установи.

В ході зустрічі було ретельно проаналізовано роботу закладу за 9 місяців 2022 року. КНП є юридичною особою та фінансується за програмою гарантій-2022 за пакетами-договорами з НСЗУ (Національною службою здоров’я України).

Окрім цього, вкотре наголошувалось й про Договір про співробітництво із сусідніми громадами, адже об’єднані зусилля та спільна робота приносить хороші плоди.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних