До уваги батьків дошкільнят!

Дата: 01.12.2022 20:00
Кількість переглядів: 173

1 жовтня 2022 року після відкриття нового циклу електронної черги для влаштування дітей в дошкільні заклади Львівської області вночі стався збій в роботі системи. Технічними спеціалістами компанії-розробника "Українські інтерактивні технології " було проведено детальний аналіз збою. За його наслідками встановлено, що протягом години система невірно вносила дані до бази даних, що призвело до невірного відображення інформації про формовані черги.

За результатами аналізу технічною службою встановлено, що в закладах дошкільної освіти №1,2,3 м.Пустомити даний збій спричинив порушення принципу рівності при використанні системи еСадок, тобто кількість поданих заявок перевищила кількість доступних вільних місць у конкретній віковій групі (конкретній черзі). За наслідками наради при ДОН ЛОДА прийнято рішення про скасування черги за період 01 жовтня до 27 листопада 2022 року та визначити новою датою початку реєстрації 01 квітня 2023 року.

Обов`язок розробника електронної черги повідомити кожного заявника.

Водночас повідомляємо, що Головним адміністратором сервісу є Департамент освіти і науки ЛОДА . Технічне адміністрування та користувацьку підтримку сервісу надає компанія-розробник "Українські інтерактивні технології". Сподіваємось на розуміння незалежних від нас проблем.

За детальною інформацією звертатись до директорів ЗДО #1, #2, #3 м.Пустомити.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь