Свято Святого Миколая на Льодовій арені.

Дата: 16.12.2022 15:12
Кількість переглядів: 134

Свято Святого Миколая на Льодовій арені.

 

Для дітей День Святого Миколая є особливий і один із найулюбленіших. Вони чекають на нього з нетерпінням, знають, що Миколай не омине їх, обов`язково завітає, щоб порадувати подарунками та солодощами. До свята діти готуються і щиро вірять в те, що Миколай спостерігає за їхніми вчинками. 

Так, 15 грудня, 30 дітей Пустомитівської територіальної громади завітали на свято Святого Миколая до м. Новояворівськ на льодову арену, де переглянули святкову виставу «Крижане серце». Глядачами льодової вистави стали діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Після перегляду святкової вистави всі дітки скуштували страви військово-польової кухні, піццу та отримали сумки-бананки із солодощами.

Святкове дійство для дітей організували Львівська обласна військова адміністрація, Львівська районна військова адміністрація, Яворівська районна військова адміністрація, Яворівська районна рада і Новояворівська міська рада.

Організацію дітей і супровід здійснювали служба у справах дітей Пустомитівської міської ради В.Мота, відділ культури, молоді та спорту Пустомитівської міської ради О.Биць та КЗ «Центр надання соціальних послуг» Г.Дідик.

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь